"CW Kejserens Nye Klæder" et sted for kommentarer til bornholmske perfiditeter

Her diskuterer vi fremtidens forening, hvordan vi skal udvikle organiseringen og hvad der skal satses på fremover.
Brugeravatar
oz1iky
Indlæg: 384
Tilmeldt: man dec 07, 2015 8:24

Re: "CW Kejserens Nye Klæder" et sted for kommentarer til bornholmske perfiditeter

Indlæg af oz1iky » tirs sep 15, 2020 6:49

Halløjsa !
OZ7XF wrote :
er det ikke dem, man først kan huske, når man bliver gammel nok?
Dem med den ægte akademiske grad siger at det er når man er blevet for gammel
til at huske hvordan det virkeligt var den gang - at de gode gamle dage opstår !

VY 73 til Alle, helt uden anvendelse af rationeringsmærker

Kenneth OZ1IKY

.
0000 Grine-mus 1c.jpg
... DON'T FEED THE TROLL !

DISCLAIMER
Dette indlæg er ikke en bevidst chikane af nogen som helst, ej heller en bestemt person.
Hvis nogen alligevel skulle mene dette, må det stå for egen regning og mangle enhver form for dokumentation

Brugeravatar
oz1iky
Indlæg: 384
Tilmeldt: man dec 07, 2015 8:24

"CW Kejserens Nye Klæder" et sted for kommentarer til bornholmske perfiditeter

Indlæg af oz1iky » ons sep 23, 2020 16:18

Stenalder-modtager.png
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det forlyder at der meget kraftigt advares mod fortsat at køber lodder til Det Store Gylle Lotteri. Årsagen er at "CW-Kejseren" i den seneste tid har undladt at lave de daglige trækninger til både Hoved-præmien samt Side-gevensterne i Det Store Gylle Lotteri. Det skulle ellers være foregået hver dag omkring kl. 13:00 på 3.710 MHz fra Den Negative HAMSPIRIT kommandocentral

Trækningerne har i den senere tid være meget ustabile og er af en tvivlsom kvalitet. Indholdet har mindet mere om de mange utallige genudsendelser på fjernsynet. End ikke forsøg fra Gylletrolden på at få lavet alternative trækninger, har givet resultater. De har blot gentagende gange tydeligt slået fejl. De andre tilstedeværende personer har ofte ikke ønsket at deltage i den slags Præmie og Gevinst trækninger. Mange af deltagerne i lotteriet overvejer at klage til Frekvens Politiets Efterretningsuvæsen, da de ikke kunne gennemskue om de havde vundet i dagens trækning eller ej - eller hvor vidt der havde været en "hemmelig" trækning, uden offentliggørelse. Nogen føler sig endda snydt og bedraget af "CW-Kejseren", forlyder det.

Årsagerne til ustabiliteten og de ikke-sanktionerede forsøg kendes ikke på nuværende tidspunkt.
Redaktionen siger den har fået nogen få og sparsomme information, der dog er af en særdeles høj og troværdig kvalitet, om mulige årsager. Redaktionen har givet lov til at det kan læses. Og det kan vi da være glade for, 'hvabehar'.

Det forlyder fra meget troværdig og pålidelig kilde, at man har sendt velkvalificeret mandskab til Vedbæk for at kontrollere Molbo-Tønderne for "klap-torsk" og andre grinagtige flade fisk, blot for en sikkerheds skyld. Man ønsker ikke at komme i bad standing ved Miljømyndighederne og Miljøaktivisternes Hovedorganisation inden re-allokeringen af tønderne den 12. december kl. 12:00. Det forlyder at man ikke spilder ressourcer på det, da der alligevel inden for kort tid skulle have været lavet Service Eftersyn på Molbo-Tønderne. En fremtidig og mere central placering, efter den 12. december, tættere på "CW-Kejseren" er under overvejelse. Godkendelsesproceduren er igangsat forlyder det. Man afventer resultatet af ansøgningen.

Samtidigt forlyder det fra en anden pålidelig og meget troværdig kilde tæt på selveste "CW-Kejseren" at det kan skyldes at "Majestæten" beslaglægger en del af sine "Kejserlige" ressourcer på at føre "Korstog" mod mangt og meget. Tidligere har Lodtrækningen i Det Store Gylle Lotteri været ramt af manglende ressourcer fra "CW-Kejseren" selv på grund af en intens produktion af forskellige dokumenter. En "REPLIK" hørte man omtalt den 14. august 2020 kl. 13, men den er endnu ikke set. Og "opdragelses-dokumentet", der heller ikke er set endnu trods utallige gange at være nævnt. Samtidigt er en angivelig meget vigtig og omfattende redegørelse, der også har været nævnt adskillige gange uden at nogen synes at have set det, også i støbeskeen? Men som nogen med indgående kendskab til "CW-Kejseren" og hans "Hof" har udtalt, kan der jo være en direkte linje her fra og til eventyret om "Kejserens Nye Klæder" i forbindelse med alle de her dokumenter og redegørelser? Man ved det jo ikke, men det kunne jo være.

Andre meget pålidelige kilder med stort kendskab, ja med næsten direkte adgang, til "CW-Kejseren" vil også vide at "Majestæten" har måtte beskæftige sig med flere uheldige afsløringssager. Blandt andet den fra 31. maj 2020 med CW signalet, som blev afsløret den 1. juni 2020 kl. 13:00, af en skarpsindig person meget tæt på "Majestæten" selv. Derudover skulle "CW-Kejseren også være i gang med store fysisk anstrengende øvelser i at være klar til udførelsen af hans "Majestætserklæring" om et en bestemt person "Ikke er større end du kan ligge ned" som blev bekendtgjort den 25. april 2020 kl. 10:12, hele 2 gange efter hinanden. Årsagen skulle være at den bestemte person ikke har den store tiltro til noget som helst der kommer fra "CW-Kejseren", da man jo stadig ikke har set flere afgørende og vigtige Sandhedsbeviser, trods deres eksistens forsat påstås hårdnakket. Det siges i den kreds af personer at det er et tegn på utroværdighed og uhæderlighed af stor grad, så længe materialerne ikke er fremlagt. Kredsen siges at være i kraftig vækst.

Alt i mens andre måske meget mere troværdige kilde fra den direkte inderkreds af "CW-Kejseren" mener at ressourcerne er bundet i en stor eftersøgningsaktion i nærområdet efter "Den Fremskudte Modtager". Kilden henviser til "Majestætens" udtalelser for kraftigt nedskruet effekt, den 19. august 2020 kl. 09:57. Kilden mener at der efter stor sandsynlighed er lavet et "Majestætisk" landkort af solcelleanlæg af det nærliggende område omkring Den Negative HAMSPIRIT Kommandocentral.

Andre kilder, fjernt fra "CW-Kejseren", hævder at der skulle være tale om mere end en "Fremskudt Modtager" i det omliggende landskab. Men at nogle af dem allerede er taget ned igen, da man nu deler ressourcerne mellem hinanden via "Den Lukkede Linje" for at undgå utroværdige indblandinger fra uhæderlige kredse i nærfeltet af Den Negative HAMSPIRIT Kommandocentral..

Det formodes at Redaktionen har udsendt deres bedste folk for at undersøge disse utrolige forhold og krænkelserne på indehaverne af de nuværende (og formodentlig stadig gyldige) lotterisedler til Det Store Gylle Lotteri. Vi kan kun håbe at Redaktionen kommer med en Ægte Redegørelse så vi andre er "Im Bilde". Ja man kan aldrig vide, og man ved jo ikke.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kejserens nye klæder billede.jpg
Kejserens nye klæder.JPG
... DON'T FEED THE TROLL !

DISCLAIMER
Dette indlæg er ikke en bevidst chikane af nogen som helst, ej heller en bestemt person.
Hvis nogen alligevel skulle mene dette, må det stå for egen regning og mangle enhver form for dokumentation

Besvar