Uinteressante indlæg på det brugte marked

Her diskuterer vi fremtidens forening, hvordan vi skal udvikle organiseringen og hvad der skal satses på fremover.
oz7xf
Indlæg: 902
Tilmeldt: tirs jan 23, 2018 0:06

Re: Uinteressante indlæg på det brugte marked

Indlæg af oz7xf »

Nærmest som skidt fra en spædekalv vælter de ind, alle de uinteressante indlæg på det meget brugte marked. Tag nu f.eks dette:
Screenshot 2022-09-16 at 04-19-08 Brugtgrej - Efteruddannelse af radioamatører.png

Hvad meningen med indlægget kan ingen vel være i tvivl om, men om metoden er hensigtsmæssig til opnåelse af de så eftertragtede oversatte manualer fra OZ0Js hånd vil jeg tillade mig at tvivle meget stærkt på. Intet tyden på nogen samklang, der.
Og så var den der igen. Den med det musikalske, her som samklang. Men lad nu det tonedøve ligge lidt endnu for i stedet at koncentrere hjerneaktiviteten til analyse af den øvrige tekst og hvad vi der er vidner til.
Dine on - line kurser i brug af LOTW hhv. Club log er da ikke efteruddannelse i gængs forstand.
, indledes der med.
Men, hvorfor egentlig indlede med det, når OZ0J selv er opmærksom på problemstillingen omkring ordet: "efteruddannelse".
Godt så, lad mig starte der: "efteruddannelse". Hvad er det egentligt for et spøjst begreb og har det ændret sig over tid. Kikker man i ordnettet fås denne forklaring:
1. uddannelsesaktivitet (efter den grundlæggende uddannelse) som sigter på at ajourføre en persons kvalifikationer i forhold til ændrede vilkår og krav på arbejdsmarkedet og i samfundet
https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=efteruddannelse

Det er vigtigt her at bemærke ordene: ajourføre, kvalifikationer, ændrede vilkår og samfundet. Det tales således ikke om kompetencer, certifikater eller autorisationer endsige lovmæssige forpligtelser.
Personligt har jeg i min pure ungdom deltaget i et hav af efteruddannelser indenfor el-faget. Om de har gjort mig til en dygtigere elektriker, måske. Det var dog ikke disse efteruddannelser, der var løndannende for mit vedkommende. Det var i stedet kombinationen af min hurtighed og dygtige kundepleje, der skæppede ikke så lidt i tegnebogen. Jeg kan se, at der stadig indenfor det fag skrives om efteruddannelser:
https://www.def.dk/efteruddannelse
Og, hvor vil jeg så hen med det. Såmænd ikke andet end at påpege, at ordet "efteruddannelse" anvendes bredt, og ikke kun om kompetencegivende kurser i de højere samfundslag eller om noget, hvortil kræves lovpligtig uddannelse.

Nu vil jeg så gøre et spring til afslutningen af værket, hvor der skrives således:
Trådstarter´s emne: Efteruddannelse tager klart sigte på noget ganske andet.
Mon det nu forholder sig sådan som påstået eller er der her tale om tonedøvhed, endog i sværeste klasse. Det vil jeg forsøge at redegør for her.
Trådstarterens holdepunkt omkring efteruddannelse er denne link (hele forudsætningen for trolleriet):
https://edr.dk/forum1/viewtopic.php?f=47&t=33
og i den kan udelukkende ses følgende tekst hvori ordet: "efteruddannelse", indgår:
Efteruddannelse af de gamle så ny vinkler i vores hobby ikke er sort snak.
Der er således tale om en så væsentlig divergens i forhold til det af hr. Overtelegrafisten fremførte. Og sammenholdt med indledningen af værket vil det uimodsagt kunne komme til at fremstå som sandhedsbevis for eftertiden. Derfor denne ret lange tekst.

vy 73 men kun til dem, der med samklang klinger. De tonedøve må starte her:
https://www.youtube.com/watch?v=4-43lLKaqBQ
OZ7XF, Allan
medlem af EDR, MCTC og Selskabet for Smøreostens Afskaffelse
Skriver ikke på Brugtgrej.dk
Besvar