ROD i bageriet!!!

Her diskuterer vi fremtidens forening, hvordan vi skal udvikle organiseringen og hvad der skal satses på fremover.
Brugeravatar
OZ5WU
Indlæg: 57
Tilmeldt: lør dec 05, 2015 20:12

ROD i bageriet!!!

Indlæg af OZ5WU » søn mar 24, 2019 21:21

Det er ikke sådan, når genierne ikke aner hvad de laver
Vedhæftede filer
2019-03-24_21-15-54.jpg
Vy 73 de OZ5WU/Michael
Libertatem Defendimus

EDR member 12353 - ARRL member 3100340794 - RSGB member 322950

Rimax_15
Indlæg: 39
Tilmeldt: lør dec 19, 2015 18:10

Re: ROD i bageriet!!!

Indlæg af Rimax_15 » søn mar 24, 2019 22:43

Denne virker: https://www.edr.dk/
Whistleblower.

Rimax_15
Indlæg: 39
Tilmeldt: lør dec 19, 2015 18:10

Re: ROD i bageriet!!!

Indlæg af Rimax_15 » søn mar 24, 2019 22:44

Men stadig mange sider med følgende indhold:
Nothing Found
Whistleblower.

oz7xf
Indlæg: 302
Tilmeldt: tirs jan 23, 2018 0:06

Re: ROD i bageriet!!!

Indlæg af oz7xf » man mar 25, 2019 17:50

Jeg undrer mig nu mere over den dobbeltkonfekt, som man oplever på samme side:
dobb konfekt.jpg
og så er det ikke kun de viste 2 gange, men hele 3 gange på samme side.
let's rock and roll

Brugeravatar
OZ0J
Indlæg: 198
Tilmeldt: søn dec 23, 2007 9:31
Geografisk sted: Brandelev
Kontakt:

Re: ROD i bageriet!!!

Indlæg af OZ0J » man mar 25, 2019 19:03

oz7xf skrev:
man mar 25, 2019 17:50
Jeg undrer mig nu mere over den dobbeltkonfekt, som man oplever på samme side:
og så er det ikke kun de viste 2 gange, men hele 3 gange på samme side.
Så skulle du prøve siden på en smart phone. Det bliver desværre ikke bedre på det medie.
73 OZnulJørgen

Brugeravatar
OZ1FF
Indlæg: 93
Tilmeldt: lør dec 05, 2015 8:58
Geografisk sted: Vejers Strand
Kontakt:

Re: ROD i bageriet!!!

Indlæg af OZ1FF » tirs mar 26, 2019 8:42

Hej Allan
Jeg undrer mig nu mere over den dobbeltkonfekt, som man oplever på samme side:
Dette skyldes enten manglende oversigt over hvad man laver. Eller det skyldes, at man mener, at læserkredsen har behov for at få tingene fortalt flere gange for at forstå budskabet.
Vy 73 de OZ1FF/Kjeld - QRV 1,3 - 47 GHz

Brugeravatar
oz1ahv
Indlæg: 38
Tilmeldt: ons feb 27, 2008 7:32
Geografisk sted: Borup Sj

Re: ROD i bageriet!!!

Indlæg af oz1ahv » tirs mar 26, 2019 16:05

Mon ikke det bliver løst når den i valg programmet APP bliver færdig.
vy 73 de oz1ahv Finn
Handlinger har konsekvenser

Brugeravatar
oz1bv
Indlæg: 20
Tilmeldt: man nov 23, 2009 13:09

Re: ROD i bageriet!!!

Indlæg af oz1bv » tirs mar 26, 2019 18:39

En side skal designes responsiv fra starten hvis den skal kunne køre på forskellige enheder. Den forrige edr.dk var rimelig god på mobile enheder og kunne sagtens blive endnu bedre fordi det var indtænkt fra starten. Wordpress, som edr.dk nu er bygget over, bør kunne gøre det samme, og langt bedre på end edr.dk i sin nuværende form. Måske har webmasteren ikke indtænkt at man kunne finde på at se edr.dk på en mobiltelefon...?
At der så ud over det ikke er styr på https certifikatet er hovedrystende...

Som skrevet flere gange, jeg er glad for at jeg stoppede alle mine EDR aktiviteter efter kuppet sidste år :-|
Vy 73 de OZ1BV, Brian - ex. EDR medlem

Brugeravatar
OZ0J
Indlæg: 198
Tilmeldt: søn dec 23, 2007 9:31
Geografisk sted: Brandelev
Kontakt:

Re: ROD i bageriet!!!

Indlæg af OZ0J » tirs mar 26, 2019 22:21

det bliver bedre og bedre
edr.PNG
Mon det er det nye DNA?
73 OZnulJørgen

Brugeravatar
oz1bv
Indlæg: 20
Tilmeldt: man nov 23, 2009 13:09

Re: ROD i bageriet!!!

Indlæg af oz1bv » tirs mar 26, 2019 22:47

Nogen eksperimenterer på produktions-webbet! Den slags skal naturligvis ske på et test-web, men det lærer de vel nok en dag ;-)
Vy 73 de OZ1BV, Brian - ex. EDR medlem

Brugeravatar
OZ5WU
Indlæg: 57
Tilmeldt: lør dec 05, 2015 20:12

Re: ROD i bageriet!!!

Indlæg af OZ5WU » ons mar 27, 2019 0:12

JA mon ikke!! :lol:
Den der lille fætter er jo et MEGET fint varemærke for en "butik" hvor eksklusion af "alternativt" tænkende er normalen og forhold til almindelige moral og etik begreber er IKKE eksisterende!!

Når proppen nu er røget af flasken er det nok også meget på sin plads at "undre" sig såre:
 • Det er vel tydeligt at den nuværende hjemmeside er "varm" luft i meget pænt glanspapir. Den er fuld af begrænsninger sikkert med det gustne formål at kunne "styre" hårdt hvilke budskaber der nyder fremme. Det er lidt ligesom i en kendt sekt kun de rigtige budskaber må nævnes, ellers er det HELT ud af vagten!
 • Det er meget muligt at hjemmesiden fra december 2016 lavet i Drupal ikke var perfekt at se på, men et sted skulle der jo startes: Nemlig med et ordentligt fundament, med fleksibel rolletildeling, skalerbarhed på alle kendte devices, en udstrakt grad af brugerret til at bidrage med indhold og alle den slags "ting" som er pokkers besværlige at tilføje senere i et forløb.
 • Genierne på den midtjyske steppe har slet ikke fattet hvilken fantastisk maskine de havde fået i hænderne, da de "skrottede" Drupal frameworket. Undskyldningen er fra en af "hestens" munde at der jo skulle være mulighed for flere der kunne bidrage på hjemmesiden!! Sandheden er vel nok den sørgelige at et stykke godt brugt viskelæder og hans "Medie" orakel ikke besidder de rette færdigheder og sikkert også lider af paranoia, sæt nu der var bagdøre så DE IKKE var i kontrol!!
 • KONTROL er vist desværre næsten mere vigtig for den nuværende leder i EDR, end det var da Mester fra Vejle huserede med modificerede sandheder i Pravda a.k.a avisen OZ og det var ellers rigtigt slemt! Formanden har i sin tid som kandidat glimret ved at holde "kaffemøder" ene og alene der hvor han kunne vide sig sikker på kun at møde passive rygklappere, de der ville dø hvis de ikke får avisen (OZ) og med sikkerhed ville dø hvis de fik en loddekolbe i hånden. Formanden operere i lukkede fora, hvor det er den "rigtige" mening der messes! og KUN den. Der er udført total mørkelægning, INTET må slippe ud til medlemmerne. Der er opfundet et nyt "fænomen": Arbejdsmøder så slipper man for at skrive referater, for det står jo ikke i vedtægterne!! Uha formanden har vist været på højskole hos Mester og OZ5HZ!! Jeg skal undlade at trætte med mere, for DET her er mere end rigeligt
 • Medie formanden har også tilladt sig den "frihed" at udskrige et budskab på forsiden af EDR.dk: Varetager Radioamatørernes Interesser i Danmark.
  DET er flot taget i betragtning at 2/3 af alle aktive calls i OZ-land ikke findes på EDRs medlemsfortegnelse og de der befinder sig på listen svinder ind år for år alene på grund af naturens hærgen. Når så mange aktive danske radioamatører ikke er medlem af foreningen EDR, skyldes det mange faktorer gennem de sidste 15 til 20 år.. Der er et par formænd eller tre som har ladet "Mester" a.k.a Hovedredaktøren styre meningerne og lade ham bruge de fleste midler på papir og porto. Resultatet er som den nu fyrede TR skrev som afskedssalut: at EDR "Har ikke noget at tilbyde"
 • Det at EDR "Har ikke noget at tilbyde" tror da pokker! Man har jagtet alle de frivillige væk, man vender ryggen til personer der ved en "smule" om at håndtere myndigheder i f.eks. sager om antenner. "Nogen" som faktisk er vandt til at danse med myndighederne om professionel etablering af antennesystemer.
  På samme måde "vader" Formanden udenom at kontakte betydende interessegrupper, ene og ALENE fordi disse repræsenteres af "de forkerte".
 • Formanden surmuler vist også over at relativt mange EDR medlemmer smækkede med døren, da "Havenissebanden" og Herr. Drahm udførte deres beskidte men velplanlagte kup i Januar 2018. Det var et beskidt kup, baseret på gentagne lækager af fortroligt materiale fra den daværende HB, toppet med en lækage af en personsag hvor offentliggørelsen af indholdet er direkte kriminel! Kupmagerne var endda så store krystere at de via mellemmand (sikkert fra det nordjyske) fik lokket "Vinstuens" bartender til på skrift og på 3748 KHz at udbrede indholdet af sags agten.. Og helt GALT gik det da EDRs repræsentantskab IKKE havde rygrad til at hælde kupmagerne på porten.. VATNISSERNE i repræsentantskabet endte med at gøre ofrene til de skyldige.. Den form for ryggesløs adfærd, mangel på moral og ETIK har som i AL anden politik konsekvenser og de kom også med 160Km/t! VATNISSERNE fattede IKKE hvad de havde forårsaget
 • Nuværende formand/KEJSER har glimret ved at udstøde samtlige som "VATNISSERNE" lod i stikken. Det er der nok en ganske speciel årsag til nemlig FORMANDENS TRO VÆBNER OG OPFINDER:
  Manden i træsko, der selv på 3770KHz har pralet med at han går rundt med en dunk benzin og anstifter små bål her og der. Noget der skulle have stået på igennem en længere årrække, mindst siden 2008, noget som har givet megen splittelse og endda meget store omkostninger i visse kredse og har gjort vinkelskrivere fede!! Manden var vist formand for et Aps. på et tidspunkt, indtil man havde brændt midler i riigelige mængde af... Manden havde vist også gang i et vedtægtsstridigt kup, da Herr Drahm og Co. kom trillende.. Jeg håber inderligt at mandens bøf må smage skidt på et marked i meget nær fremtid!
  Den slags KAN en forening IKKE bygges på om den skal have overlevelses chancer.
 • Så længe EDRs nuværende repræsentantskab og ledelse IKKE vil tage et opgør med "Kup"-kulturen, rette HELT op på de moralske og etisk MANGLER.
  Så længe "nogen" i ledelseslaget har ekskluderende og bagtalende adfærd, som at nogen har det forkerte DNA!
  Så længe der er "Det rager IKKE medlemmerne" (OZ5HZ) kultur i EDR
  Så længe man har en "Web-ansvarlig der på edr.dk skriver mindre rosende termer (se trådens start her)
  Så længe lukketheden hærger UDEN ordentlige mødepapirer og referater IKKE er offentligt tilgængelige

  SÅ bliver de, der synes vi har VERDENS BEDSTE HOBBY, VÆK SOM I VÆK fra EDR - Hjælpende hænder altså dem der virkelig KAN, vil vedblive at være en absolut mangelvare.
Så er der mere perspektiv i at støtte "Børnsvilkår" eller OZ7IGY med 725,- Kr/år
Vy 73 de OZ5WU/Michael
Libertatem Defendimus

EDR member 12353 - ARRL member 3100340794 - RSGB member 322950

5p1p
Indlæg: 74
Tilmeldt: søn dec 06, 2015 9:37

Re: ROD i bageriet!!!

Indlæg af 5p1p » ons mar 27, 2019 11:01

Hi HI

Tror, at bagermesteren vil få sit gamle brød galt i halsen

Godt og sandfærdigt skrevet Michael..

Tror næppe, at de fatter det,, der er formeget Havenisser i systemet,,
efter princippet,, "" Hvad formanden og nisserne gør, er altid det rigtige " Kan formanden så ikke hoppe i vandet ???

vy 73 Claude

oz7xf
Indlæg: 302
Tilmeldt: tirs jan 23, 2018 0:06

Re: ROD i bageriet!!!

Indlæg af oz7xf » ons mar 27, 2019 14:55

Ikke responsiv, yderst interessant.

En upgrade af det gratis theme SuperMag til Pro-versionen, der er responsiv, koster 55 § for en enlicensudgave. Det var åbentbart ikke dér, besparelsen på OZ skulle bruges.
let's rock and roll

Brugeravatar
oz1ahv
Indlæg: 38
Tilmeldt: ons feb 27, 2008 7:32
Geografisk sted: Borup Sj

Re: ROD i bageriet!!!

Indlæg af oz1ahv » ons mar 27, 2019 15:25

Øee undskyld Allan

Han du ikke forklar en novice som mig hvad det er du skrive om her ?
vy 73 de oz1ahv Finn
Handlinger har konsekvenser

oz7xf
Indlæg: 302
Tilmeldt: tirs jan 23, 2018 0:06

Re: ROD i bageriet!!!

Indlæg af oz7xf » ons mar 27, 2019 19:36

Det var egentlig blot en kommentar til Brians bemærkning om, at en hjemmeside skal designes responsiv fra starten således, at den kan køre på mange forskellige enheder, lige fra en PC med stor skærm til en smarts phone med helt lille skærm, og stadig bevare funktionaliteten.
Man kan lave en meget forenklet test ved at gøre et forsøg her på rdeforum. Hvis man minimere siden, og derefter tager fat med pilen i kanten af den minimerede side og trækker den frem og tilbage skulle man gerne opleve, at layoutet ændres i step. Der rykkes simpelt hen rundt på layoutet og billeder skaleres. Er man logget ind og i færd med at skrive et indlæg, vil det første man nok lægger mærke til er, at gruppen med Smileys, der på en stor enhed vises til højre for tekstfeltet pludseligt vises over tekstfeltet.
Der eksistere dog bedre testmuligheder end ovenstående, men man kan også sammenligne ved at glo på sin smartphone vs PC / Mac.
Google har også en test, som man kan bruge:
http://search.google.com/test/mobile-friendly
Her er hvad en del af svaret var:
nulmobil.jpg

EDR hjemmeside er bygger på et theme, der hedder SuperMag, som forhandles af:
http://www.acmethemes.com/
Det fås i en gratis udgave, der er dårlig responsiv. Og det fås i en betalingsudgave, der er bedre responsiv.
Det er generelt ret dårligt at anvende præfabrikerede themes. En bedre løsning er at bygge sit eget theme op fra grunden. Det tager noget længere tid, men resultatet passer til formålet.
Jeg vil antage, at det vil tage en arbejdsuge, at bygge en hjemmeside, der er afpasset EDRs behov. Og så må du selv gange med et par tusinde kroner i timen. Dertil kommer service, og eventuelt indhold.

7xf
let's rock and roll

Besvar